HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Bemutatkozom
Lorem ipsum

Sziasztok, kedves jegyespár!

Ceremóniamester-választásotok folyamatában, azt gondolom, az első és legfontosabb kérdés az, hogy mennyire szimpatikus az a személy - legyen az nő vagy férfi -, akit felkérni szándékoztok a nagy napotok levezénylésére. Én az alábbi rövid bemutatkozásommal szeretnék nektek támpontot adni ennek a kérdésnek a megválaszolásához.

Szóval, én egy életvidám, pörgős teremtés vagyok. Szeretek szalszázni, a természetben lenni és világot látni. Lételemem az, hogy emberekkel foglalkozhassam és továbbadhassak valamit magamból, ami hozzájárul a világ jobbátételéhez. Hiszem, hogy ennek a lehetősége ott rejlik minden emberi kapcsolatban, így a tiétekben is.

Ez a hozzáállás párosul egy jó adag szervezőkészséggel, hiszen bálokat, kisebb lélegzetvételű színdarabokat, versenyeket, tanulmányutakat és továbbképzéseket szerveztem és bonyolítottam le az elmúlt 14 évben. Az ezáltal összegyűjtött tapasztalataimat és az emberekkel való szeretetteljes bánásmódomat tudom a násznép és a ti legfőbb javatokra fordítani, hogy az esküvőtök napján minden könnyedén és jó hangulatban valósuljon meg. 

Ha ezek alapján felkelt bennetek az érdeklődés :), akkor